Hatalmas leárazásokkal készült az Electronic Arts

Tian 2012.11.23. 20:06 Apple, Játékok 0 db 914

A hálaadást követően jöhet a fekete péntek elnevezésű hagyomány, mely az Egyesült Államokban a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelenti. A hálaadás most csütörtökön volt Amerikában és az utána következő péntekkel és a hétvégével együtt, ez egy négy napos szünetet jelent az amerikaiaknak. A karácsony közeledése hatására az emberek ilyenkor kezdik el begyűjteni az ajándékokat szeretteiknek, barátaiknak és persze önmaguknak is.

A vásárlási láz természetesen hatással van az App Store alkalmazásaira is, így a buliból persze semelyik játékfejlesztő cég sem szeretne kimaradni. A Gameloft után az Electronic Arts is akciózásba kezdett, és levitte a legtöbb játékának az árát.

Érdemes mindenkinek belenézni, gyorsan átfutni a listát, hisz találhattok benne olyan népszerű EA játékot is, ami most 90%-kal olcsóbban érhető el az alkalmazásboltban. Tehát ha van olyan játék, amit régebben kinéztetek már, de az ára miatt kérdőre vontátok annak megvételét, akkor most itt az idő, hogy lecsapjatok rá, mert nem tudni előreláthatólag, hogy mikor lesz legközelebb ilyen mértékű leárazás.

(kattintsatok a játék nevére)

Univerzális játékok:

iPhone játékok:

iPad játékok:

Másik jó hír, hogy érkezett egy frissítés a Real Racing 2 játékhoz, amelyben a kisebb hibajavítások mellett az iPhone 5-ös készülékek is optimalizálva lettek, azaz teljes képernyőn élvezhetjük ezentúl a játékot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!