The Vault: vízálló tok a Jawbone Jambox hangszórókhoz

Tian 2012.11.14. 10:00 Kiegészítők 1 db 796

Képzeljük el, hogy kedvenc zenénket hallgatjuk miközben fekszünk a tengerparton, relaxálunk a medence mellett, vagy a síparadicsom kelős középen a déli pihenőnket tartva, eszegetjük a meleg gőzgombócot. Miért ne lenne megvalósítható? Eddig is léteztek már különböző bluetooth-os kihangosító készülékek, viszont nem sokukhoz volt lehetőség opcióként venni egy tokot, ami megvédte volna a hangszorót, így vigyáznunk kellett, nehogy víz közelébe kerüljön, hisz senki se szerette volna, hogy készüléke meghibásodjon.

A Jawbone Jambox tulajdonosoknak most jó hírrel szolgálunk, hiszen megérkezett a víz-, por- és ütésálló The Vault strapabíró tok, amellyel már bátran vihetjük magunkkal Jambox vezeték nélküli hangszórónkat akár a tengerpartra vagy mondjuk hegymászáshoz. A Jawbone Jambox hangszórók egyébként hazánkban is kapható például az iSTYLE-ban, így aki még nem ismerné, az a webshopban megtekintheti.

A The Vault tok borítását kívülről polikarbonát anyag fedi, belülről pedig szivaccsal kipárnázott rész, így teljes mértékben megvédi a hangszórót mindenféle külső ütéstől, rázkódástól. A hangzásért pedig az AudioClear, akusztikus szellőztető technológia felel, amelynek köszönhetően létrehoztak egy olyan anyagú borítást, mely teljes egészében vízhatlan, így védi a hangszórót a víz, a homok és sár behatása ellen, viszont a hang kifelé áramlását is biztosítja. Hogy ne szakadjon be az esetleges ütődések ellen, azokért pedig az acél rácsok felelnek. A tok képes a víz felszínén lebegni, így nem süllyed el ha vízre helyezzük.

Már csak egyetlen kérdés maradt hátra, mégpedig az, hogy mivel egy vezeték nélküli hangszóról van szó, így az a készülék is létszükséges a kiegészítő működéséhez, amin a zenék vannak. Nyilván ez csak mellékes, hisz az iPhone vagy iPod touch készülékünkhöz is kapható vízálló tok, így annak beszerzése után már teljes lehet a szett például egy rafting során. Ha szereted az extrém sportokat vagy a víz közeli helyeket és van már egy jambox készüléked, amit magaddal szeretnél vinni, akkor érdemes beszerezned a The Vault tokot. A kiegészítő jelenleg 59.99 dollárért rendelhető elő, és azt ígérik, hogy még karácsony előtt eljut mindenkihez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Hozzászólások száma: 1 db

Szólj hozzá Te is!