Kisgyermekes szülők figyelem: My Little Pony az alkalmazásboltban

Tian 2012.11.11. 19:38 Apple, Játékok 3 hozzászólás 2 370

A Gameloft játékkiadótól megszokhattuk már, hogy elsődleges szempontként előtérbe helyezve a felhasználókat, óriási figyelmet fordít a piaci igényekre és ezeket elemezve olyan játékokat próbálnak a nagyközönségnek legyártani, mely minden igényt kielégít. A hatalmas kínálatnak köszönhetően mindenkinek lehetősége van kiválasztani a számára legjobb játékot. Az immár 11 éve működő francia cég több olyan játékot is fejlesztett már, mely világsikerűvé nőtte ki magát az idő során és a lehető legtöbb platformon képviselik magukat, legyen az okostelefon, táblagép, konzol vagy akár smart TV.

Az Én kicsi pónim rajongók most igazán örülhetnek, mert megjelent az App Store kínálatában a My Little Pony – Friendship is Magic játék, így kedvenc karaktereinkkel most már saját magunk is játszhatunk majd az iOS készülékeken. A játékban az összes póni megtalálható, azaz Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Fluttershy és Applejack. Célunk, hogy újraépítsük és megvédjük Ponyville-t, illetve hogy a legcsodálatosabb hellyé varázsoljuk egész Equestrian belül. A játékban a városépítésen túl sok-sok mini játékkal fogunk találkozni, mint például érem- és almagyűjtés vagy labdajáték, amikért plusz pontokat kapunk. A játékban például egy épület felépítéséhez idő kell, ahogy az a valóságban is van, viszont a korábban összegyűjtött pontokkal és gyémántokkal felgyorsíthatjuk a munkafolyamatot, így érdemes összegyűjtenünk ezekből minél többet. Biztosak vagyunk benne, hogy izgalomban bőven lesz részünk.

Az anyukáknak és apukáknak is jó hírrel szolgálunk, hisz a játékért még fizetnünk se kell, tehát ingyenesen érhető el az alkalmazásboltból, a gyerkőcök biztosan odalesznek. Viszont érdemes néha odafigyelnünk rájuk, mert bár a játék ingyenes, de alkalmazáson belüli vásárlásra viszont van lehetőség, azaz vehetünk extra pontokat pénzért is, de reméljük nem fognak a csöppségek hatalmas számlát generálni.

MY LITTLE PONY: MAGIC PRINCESS (AppStore Link) MY LITTLE PONY: MAGIC PRINCESS
Fejlesztő: Gameloft

Besorolás: 4+4.67331

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

3 hozzászólás

  1. gergő - 2014.07.18. 10:37

    Szerintem Hülyeség !

  2. Enci - 2014.07.18. 10:38

    Szerintem szuper játék !

Szólj hozzá Te is!