Eddy Cue hivatalosan is bekerült a Ferrari igazgatótanácsába

NZsolt 2012.11.08. 23:38 Apple, Egyéb 0 db 335

Az Apple Internet Szoftver és Szolgáltatás részlegének vezetője bekerült a Ferrari igazgatói tanácsába. A Ferrari egy sajtóközleményben jelentette be, hogy Eddy Cue, aki az Apple-nél már átvette a Siri és a Maps fejlesztésének felügyeletét, bekerült a legendás autógyártó igazgatói tanácsába. Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke üdvözölte Cue felvételét.

„A hatalmas tapasztalat, amit az internet dinamikus, innovatív világában szerzett, óriási segítséget jelent majd nekünk” Cue sem fukarkodott a szép szavakkal: „ Nagyon örülök, és büszke vagyok, hogy tagja lehetek a tanácsnak. Nyolc éves korom óta vágyom arra, hogy legyen egy Ferrarim, öt éve pedig boldog tulajdonosa is vagyok egynek. Továbbra is lenyűgöz a Ferrari világszínvonalú mérnöki és formavilága!”

Nos, Cue felvételével valószínűleg nem nyúlt mellé a cég, hiszen az Apple és a Ferrari is elkötelezett a magas minőség mellett. Az együttműködést még áprilisban beszélte meg a két cégóriás feje, Cook és Monezemolo. Egyébként maga Cook is tagja egy másik nagy cég igazgatói testületének, ami nem más, mint a Nike.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

Szólj hozzá Te is!