Mától elérhető az Angry Birds Star Wars az App Store-ban

Tian 2012.11.08. 22:03 Apple, Játékok 0 db 1 466

Mától már hivatalosan is elérhető a magyar Store-ban a Rovio új dobása, az Angry Birds Star Wars melyet már szerintünk mindenki izgatottan várt, hogy végre letölthesse a készülékére és észveszejtő rombolásba kezdjen a messzi messzi galaxisban. Sokaknak már biztos unalmas lehet, hogy még hány bőrt próbálnak lehúzni az Angry Birds szériából, de most hogy immár a Disney tulajdonában van a Star Wars minden joga, így elsőként megérkezett az Angry Birds féle verzió, de a közeljövőben szinte biztos, hogy meg fognak még minket lepni, mert egyes pletykák szerint a Star Wars folytatása is készülőben van és érkezik a mozivásznakra a közeljövőben, így a mostani kor fiataljai is megismerkedhetnek majd a legendás Star Wars stílussal. Nézzük meg milyen is lett az új Angry Birds.

A játék indítása után a klasszikus Star Wars zene picit átdolgozott verziója vár minket, így a feeling már a kezdésnél jelen van, tehát emiatt nem kell aggódnunk. A játék az Angry Birds Space-re épül Csillagok háborújás extrákkal megspékelve. Karakterek terén visszaköszönnek a film híres főszereplői, robotai, mint például Luke, Han Solo, R2-D2, C-3PO vagy Chewie akik karddal, villámcsapással és egyéb különleges képességekkel vannak felvértezve. Jelenleg 80 pálya áll rendelkezésünkre, de rejtett pályák is jelen vannak a játékban, melyek felfedezésre várnak.

A játék még csak a mai napon lett publikálva, de már komoly népszerűségre tett szerint, amit az App Store-ban is észrevehetünk, hisz jelenleg az első helyre törte fel magát a top fizetős alkalmazások terén. A Star Wars rajongóknak kötelező darab, de természetesen mindenkinek ajánlott a letöltése. Kalandra fel, irány az univerzum egy fantasztikus csillagközi rombolásra!

Angry Birds Star Wars (AppStore Link) Angry Birds Star Wars
Fejlesztő: Rovio Entertainment Oyj

Besorolás: 4+4.52941

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!