Ismét visszatért Steve Jobs szelleme az iPad mini premierjekor

KeleMan 2012.10.24. 20:25 Apple, Egyéb, Steve Jobs, Tim Cook 2 hozzászólás 1 236

A MondoMedia ismét alkotott. Felbuzdulva a legutóbbi iFhone 5 videójukon – mely tényleg nagyon jól sikerült – elkészítették Steve Jobs újabb visszatérését, melyben ismét a jelenleg Tim Cook vezetésével irányított almás társaságot cikizik. Ezúttal természetesen a téma az iPad mini, ami szerintük csak egy igen jól sikerült rókabőr lett. A videó ismét tele van kisebb-nagyobb gegekkel, felbukkan Jeff Bezos, az Amazon első embere, de még Bill Gates is tiszteletét teszi.

Ismét valami átütő videóra számítottunk, de aztán rájöttünk, hogy ez a rókabőr és nem az iPad mini. Ugyanis az iPad mini sokkal-sokkal jobb lett, mint amilyennek elsőre látjuk, nem csupán egy rókabőrről van szó, hanem egy bár kisebb, de mindenképp jobb készülékről, mint az iPad 2.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Blabla - 2012.10.25. 14:11

    Ez hatalmas :D apple fan vagyok de még így is nagyon tetszik vicces és talán van benne némi igasság is :) XDD szegény bill Gates XDDD összepisiltem magam rajta :)

  2. Nándor Juhász - 2012.10.26. 14:38

    Köszi iHungary team hogy ki tettétek ;)

Szólj hozzá Te is!