Kiszivárgott kép: az iPad Mini is megkaphatja a Lighting csatlakozót

Helme 2012.10.22. 11:41 iPad, Pletykák, Rövidhírek 1 db 1 359

Az iPad Minit talán azért várjuk ennyire, mert több olyan kulcsfontosságú kérdés van, mely csak a keynote során fog kiderülni. Persze, az Apple kisebb táblagépe hivatalosan nem is létezik, de valószínűleg novemberben kapható lesz. Az angol fogadóirodák például hatalmas összeget fizetnek, ha valaki be meri játszani, hogy az egész csak egy jól irányzott médiahack volt. A kiszivárgott képek, információk alapján majdnem biztosan kijelenthető ennek az ellenkezője.

A BloPad blognak sikerült egy képet készítenie, melyen a kisebb iPad látható hátulról. Persze ezt már sok fotón megcsodálhattuk. Ami most érdekes, az a Lighting csatlakozó. Úgy tűnik, hogy az iPad Mini is megkapja, ami nem akkora meglepetés, hiszen az Apple nem titkolt célja, hogy a kábel végén található egyedi hitelesítési chip segítségével kézbe tudja tartani a kiegészítőpiacot. Meglátjuk mennyire fog sikerülni.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. uiztor - 2012.10.23. 10:17

    “megkaphatja”?
    ha lesz új ipad, tuti az lesz benne….

Szólj hozzá Te is!