A Rovio ezúttal túl messzire ment – Itt a tojásos szakácskönyv!

KeleMan 2012.10.13. 19:37 Apple, Programok 2 hozzászólás 1 383

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én személy szerint nagyon szeretem a tojást, illetve a tojásos ételeket. A különböző rántották és omlettek a kedvenceim, de akár a tojáslevest is két kanállal eszem. Az biztos, hogy a Rovio munkatársai is nagyon szeretik, de talán most mégis messzire mentek. Pár napja ugyanis megjelent az AppStore áruház kínálatában a Bad Piggies játékukat is népszerűsítő szakácskönyv, melyben 41 finomabbnál-finomabb receptet találhatunk. Persze minden a tojások körül forog.

Az alkalmazás univerzális, sőt bevezető áron 0,79€-ért vásárolható meg, később azonban ez 3,99€-ra fog emelkedni. Az appban található egy beépített “tojásmérő óra” is, hogy ezzel is segítsék a lágy vagy kemény és igazán főtt tojás elkészítését. Az alkalmazás gazdagon illusztrált képekkel és lépésről-lépésre bemutatókkal segíti a szakácsokat, de a különböző közösségi hálózatoknak hála, akár mi magunk is megoszthatjuk az elkészült alkotásunkat a világgal.

Bad Piggies Best Egg Recipes (AppStore Link) Bad Piggies Best Egg Recipes
Fejlesztő: Rovio Entertainment Ltd

Besorolás: 4+

Ár: 2,99 € Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Anonim - 2012.10.13. 23:08

    Miért mentek volna messzire:D Ötletes

  2. xCraSh - 2012.10.14. 00:19

    De miért csak iPad-re van?

Szólj hozzá Te is!