Korlátlan iPhone csomagot jelenthet be a Vodafone

Helme 2012.09.29. 15:21 Apple, iPhone 1 db 1 910

Arról már írtunk, hogy október 1-jén délután a Vodafone sajtótájékoztatót fog tartani. Egyelőre csak annyit lehetett tudni, hogy bejelentik az iPhone 5 forgalmazás elindítását. A meghívón azonban állt egy olyan szöveg, hogy a fő esemény egy szolgáltatás csomag bevezetése lesz, amivel a vállalat robbantani szeretne a hazai mobilpiacon.

Már az invitáló lap is érdekes, hiszen egy végtelen jel foglal helyet rajta, ami már elsőre arra engedett következtetni, hogy valamilyen korlátlan csomag, szolgáltatás bevezetését tervezheti a Vodafone. Mostanra sikerült több információt megtudni. Várhatóan a holnapi nap folyamán két új tarifát fognak bejelenteni: Red és Red Super.

A vállalat a lehető legnagyobb titokban, de egy ideje már közvélemény kutatásokat tart arról, hogy az emberek mit gondolnak a korlátlan csomagokról, illetve mit szólnának, ha Magyarországon elérhető lenne. Vélhetően a fizetési ingerküszöböt is felmérték. Az iPhoneHungary-n a legtöbb olvasó arra panaszkodott, hogy tőlünk nyugatabbra sem telefonálásban, sem internetben, sem pedig sms-ben nincsenek megkötések a havidíjért, annyit használhatod, amennyit akarod.

A Vodafone most ezt vélhetően elhozta itthonra is, de konkrét árakat senki nem tudott mondani, egyelőre annyi biztos: nem lesz olcsó mulatság. A szolgáltató ezzel azokat az üzletembereket, cégtulajdonosokat fogja átcsábítani, akiknek horror a mobilszámlájuk, így mindenképpen spórolni tudnának ezzel. Így pedig a Vodafone-hoz kerülnek a döntéshozók.

Egy kedves olvasónktól tudjuk, hogy megjelent a Vodafone nagyvállalati árlistája. Ha minden igaz, az iPhone 5 16 Gb 159.900 forint nettóban, ami bruttó 203.073 forintot takar. Függetlenül 209 ezer forintért lehet hozzájutni. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

A sajtótájékoztató nagyon fontos a cég életében, ugyanis minden vezető ott lesz, aki fontosabb pozíciót tölt be a Vodafone-nál. A médiumok képviselőit Diego Massidda a Vodafone vezérigazgatója, Dr. Beck György, a Vodafone elnöke tájékoztatja, ezenkívül részt vesznek még rajta a lakossági szolgáltatások üzletág, illetve a márka és kommunikáció részleg vezérigazgató-helyettesei. Hétfőn minden kiderül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. James - 2012.09.29. 15:29

    15 és 20 körüli lesz a 2 új csodacsomag. Többen látni vélték a weblapon, mert kis ideig elérhető volt.
    Cégeseknek kötelező, de magánszemélyeknek elég borsos áron lesz, hacsak nem félrevezetésből tették fel az árakat.
    De Angoloknál nézegettem, ott a Red csomaggal ingyen elhozod a I5-öt :P
    De a lite csomaggal se kell 60.000 nél többet fizetned érte, amiért 33 fontot kell havonta fizetned és 600 percet beszélhetsz 500 MB nettel és ami belefér SMS el
    Jó lenne ha ilyesmit kapnánk itthon is, de kétlem

Szólj hozzá Te is!