Exkluzív – Nagy árcsökkenés a Gameloft két játékánál

Helme 2012.09.20. 13:47 Apple, Játékok 1 db 845

Negyed órája kaptunk egy levelet a Gameloft egyik menedzserétől, hogy srácok helyzet van: “két játéknak az árát most nagyon csökkentettük”. Azt azonban elfelejtették mondani, hogy mi az apropó. Mindenesetre a Modern Combat 3 és a Gangstar Rió már kevesebb, mint egy euróért megszerezhető. Természetesen csak limitált ideig.

A Gangstar Rio tipikusan GTA életérzést ad át, bár kicsit bénább csomagolásban. Azonban kétségtelenül kellemes órákat tud szerezni a műfaj szerelmeseinek. Amíg nem jelent meg a Rockstar játéka iOS platformon, addig ez volt az etalon, többször vezette a hazai fizetős listát. Számtalan pálya és küldetés van, de ezeket nem kötelező azonnal teljesíteni, szabadon mozoghatunk Rio utcáin, így maximum az akkumulátor az, ami megállíthat bennünket abban, hogy hatalmas maffiózókká válhassunk a játékban.

Gangstar Rio: City of Saints (AppStore Link) Gangstar Rio: City of Saints
Fejlesztő: Gameloft

Besorolás: 17+2.5

Ár: 2 490 Ft Letöltés

A Modern Combat 3-ban összesen 13 kampány küldetését kell teljesítenünk Los Angelestől egészen Pakisztánig. Az IGN szerint ez az egyik legjobb, FPS alkotás iOS platformon. A produktum jelenleg négy és fél csillagos rangot kapott több mint 20 ezer értékelés alapján. A korábbi 5,49 eurós ár helyett, most mindösszesen 0,79 euróért lehet beszerezni. Egy próbát megér.

Modern Combat 3: Fallen Nation (AppStore Link) Modern Combat 3: Fallen Nation
Fejlesztő: Gameloft

Besorolás: 17+4.5

Ár: 2 490 Ft Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Fleshman - 2012.09.22. 10:53

    A GTA elötti etalont nem ez a bugos hulladék első része, hanem a Payback, ami már 2,5D ben játszódott, amolyan CTW szinten, és a gangstarsal szemben ez jól összerakott, minőségi játék. De meg lehetne még említeni a GTA1- hajazó Car Jack Streets-et.
    A másikról se tudok semmi jöt elmondani, ha élvezetes lövöldözést akarsz, akkor Trigger First.
    Az meg hogy mi exklúziv a két hetente leárazást tartö gameloftnál, azt nem is fírtatom.

    Tessék exklúzív leárazás: Blast-A-Way, Sky Gamblers: Air Supremacy, Superbrothers: Sword & Sworcery EP.

Szólj hozzá Te is!