Bad Piggies – Szeptember 27-én érkezik a Rovio újabb játéka

KeleMan 2012.09.18. 17:21 Apple, Játékok 0 db 666

A Rovio hivatalosan is bejelentette, hogy új játékuk, a Bad Piggies 2012. szeptember 27-én érkezik meg az AppStore áruházba iPhone és iPod touch, valamint iPad készülékekre, illetve Mac és PC gépekre. A videó rendkívül felcsigázott, mivel végre nem egy új Angry Birds részről van szó, hanem egy teljesen különálló játékot kapunk majd. Igaz, hogy a szereplők ismerősök lesznek, de végre ezúttal a zöld disznók oldalára állhatunk és őket irányíthatjuk majd.

A Rovio célja az új játékkal, hogy egy új franchise szülessen, mely jól megkülönböztethető az Angry Birds sorozattól, de mégis ahhoz hasonló. Az elmúlt évben a finnek több, mint 100 millió dolláros bevételre tettek szert a játékok és egyéb kiegészítők eladásából, így nem csoda, hogy ettől a játéktól is sokat várnak. Maga a játék szintén a repülésről szól, de belekevernek egy kis építgetést is, ugyanis különböző elemekből kell megalkotnunk azokat a repülő eszközöket, melyre a malacok felpattanva röfögve repülhetnek a végtelenbe és tovább.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!