Az Apple titokban elrejthette az iPhone 5 hosszabb kijelzőjét a díszítésben

KeleMan 2012.09.10. 14:30 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 3 211

Feldíszítették a San Franciscóban található Yerba Buena Központ épületét a holnaputáni Apple médiaeseményre. 2012. szeptember 12-e nagy nap lesz az Apple szerető emberek körében, hiszen érkezik az új iPhone készülék. A bejelentésre az Apple hatalmas poszterekkel és molinókkal díszíti a belső tereket, míg az épület külső üvegfalát teljesen lefedte hatalmas színes matricákkal, melyen az Apple logója található.

A Macrumors szemfüles fórumozói azonban felfedezték, hogy az Apple logó mögötti grafikai elemek tulajdonképpen a jól megszokott iOS ikonoknak az elnyújtott változatai. Megtalálhatóak benne a Safari, az iTunes, a Zenelejátszó, a Részvények és még a Game Center ikonjai is. Sőt állítólag van egy új, eddig még nem látott ikon is, mely szerintem simán csak hoax, és egyéb ikonokból keverték össze, de lehet, hogy új beépített programot is kapunk az Apple-től.

Amennyiben a képet összenyomjuk függőlegesen, már nem is okoz gondot felfedezni az ikonokat. Ezen grafikai dizájn pedig megerősítheti a pletykákat, miszerint az új iPhone egy hosszabb, 16:9-es oldalaránnyal felvértezett 4″-es kijelzőt kaphat. A nagy kérdés viszont az, hogy az új iOS 6 mobiloperációs rendszer vajon elérhető lesz-e a keynote-ot követően, vagy arra pár hétre rá számíthatunk, mivel az Apple még nem adta ki a Golden Master változatot sem. Az esemény az USA-ban reggel 10 órakor, itthon este 19 órától fog kezdődni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. kaze7 - 2012.09.10. 22:22

    Valahol esetleg lehet nézni élőben?

    • Bence - 2012.09.12. 07:58

      Persze, San Francisco-ban. :-)
      Viccet félretéve: az Apple szándékosan nem közvetíti élőben az eseményeit, számomra megmagyarázhatatlan okból. Sajnos itt kezdődik a felhasználók igényeire nagy ívben tevés… :-/

Szólj hozzá Te is!