Már díszíti az Apple a Yerba Buena Center épületét San Franciscoban

KeleMan 2012.09.07. 15:13 Apple, Egyéb 0 db 492

Az Apple elkezdte díszíteni a San Franciscoban található Yerba Buena Center épületét a jövő hét közepén megtartandó médiaeseményre. A 2012. szeptember 12-én tartandó keynote alatt az Apple minden bizonnyal bemutatja – többek között  – az új hatodik generációs iPhone készüléket, melyet valószínűleg iPhone 5-nek fognak majd elnevezni.

Az esemény az USA-ban reggel 10 órakor kezdődik, hazai idő szerint este 19 órától követhetitek az eseményeket a szerdai napon. Mint mindig, mi aznap is “élőben” jelentkezünk. A “Live” oldalunk délután 17-kor élesedik majd, valamint ezen esemény ideje alatt átirányításra kerül az iPhoneHungary is ezen aloldalra. így a keynote előtt lesz két óránk is még arra, hogy mindent ki és átbeszélhessünk veletek.

Természetesen lesznek értékes nyeremények is, melyeket megnyerhettek, ha velünk tartotok és válaszoltok pár kérdésre. Tartsatok velünk, addig pedig tekintsük meg az alábbi 9to5Mac által készített képeken, hol is tartanak a munkálatok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!