Így lesz az új iPhone készülékből iPad mini, majd teljes értékű új iPad

KeleMan 2012.09.07. 16:37 Apple, iPhone 4 hozzászólás 2 631

Az Aatma Studios ismét meglepett bennünket egy új koncepcióvideóval, melyből kiderül hogy szerintük így működne az új iPhone készülék, amennyiben többek között ujjlenyomat olvasóval és vezetéknélküli töltéssel is felszerelnék. A készítők úgy vélték jól jönne egy az értesítő központhoz csatolt Siri is, mely felolvasná számunkra a friss üzeneteket és értesítéseket is. A Siri képes lenne kommunikálni más okoskészülékekkel is, bár itt nem igazán értem, hogy mire gondoltak a készítők.

A legjobb viszont a videó végén látható gumiszerű készülékváz, melyet pl. filmnézés közben automatikusan tudunk méretezni, ezáltal az iPhone készülékből először egy iPad minit, vagy akár egy iPad-et is varázsolhatunk a szó legszorosabb értelmében. A srácok gondolom már nem merték bevállalni a 40″-es Apple TV-t, mindenesetre jól mutat a videón a kétujjas zoomolás ezen lehetősége. Talán még egyszer valósággá is válik.

A találatért köszönet illeti Szász István olvasónkat!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

  1. EztMegmondom.Frankón - 2012.09.07. 16:54

    pffff….. mennyi unatkozó idióta van, :D

  2. vayne4 - 2012.09.08. 16:25

    Nem tudom megnézni a harmadik félszerzöi joga miatt.
    Nincs valamioldal ahol meg lehet nézni?

  3. vayne4 - 2012.09.09. 12:13

    köszi

Szólj hozzá Te is!