Bruce Willis az Apple-t pereli az iTunes szabályzata miatt! Not!

KeleMan 2012.09.04. 17:27 Apple, iTunes 0 db 980

A tegnapi napon kipattant az USA-ban egy újabb botrány, melyben a vezető hírportálok azt állították, hogy Bruce Willis beperli az Apple-t, mert az iTunes zeneboltban összevásárolt dalait nem hagyhatja rá esetleges halála után a gyermekeire. Az iTunes szabályzata ugyanis kimondja, hogy a dalok nem örökölhetőek, azok másra nem átruházhatóak.

A Sun és a Daily Mail is vezető cikként hozta le a sztorit, de ahogy kipattant, mondhatni úgy halt a hamvába is a történet, hiszen Bruce felesége, Emma Hemming Willis Twtitter profilján cáfolta az értesüléseket. Elmondása szerint egyáltalán nem igaz a történet.

Amúgy elgondolkodtató is egyben a fenti kamu hír, hiszen bár digitális tartalomról van szó, akkor is fizetnek érte az emberek, és ahogy régen egy lemezgyűjteményt (bakelitre gondolunk), miért ne lehetne ilyet is örökölni. Mindenesetre Bruce igazi badass, és sokkal jobban várjuk a nemrég Budapesten forgatott Die Hard 5 filmjét, mint a hasonló híreket. Talán az Apple is, hiszen most ők is fellélegezhettek. Elég nekik a Samsung, nem kell még egy akciósztár is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!