Mégis tovább dolgozik Bob Mansfield az Apple-nél

KeleMan 2012.09.04. 16:50 Apple, Egyéb, Rövidhírek 1 db 436

Az Apple még június végén adta hírül, hogy Bob Mansfield nyugdíjba vonul. Ő felelt 2005-től a Mac számítógépek hardvertervezéséért, majd az iPhone, iPod és iPad készülék megalkotásában is segédkezett. 1999-ben került az Apple állományába.

Az Apple akkor bejelentette, hogy Bob Mansfield helyét Dan Riccio veszi majd át, aki az iPad hardvertervezési csapatának volt a vezetője, valamint Craig Federighi is tagja lesz majd a belső körnek, aki a Mac szoftverfejlesztési ágazatának alelnöke volt. Mostantól mindketten felelős alelnökök lettek, de úgy tűnik, hogy Mansfield úr mégis meggondolta magát a nyugdíjazását illetően.

Bob Mansfield alelnöki tisztséget kapott ugyan irányítási terület nélkül, de közvetlenül Tim Cook-nak tartozik majd jelenteni valóval. Állítólag Mansfield azért is gondolta meg magát, hogy az Apple következő nagy dobásán dolgozhasson. Persze azt egyelőre még nem tudni, hogy mi is lesz az, talán az Apple TV.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apples - 2012.09.05. 16:26

    Ez az AppleTV tisztára olyan mind a duke nukem forever játék…:)

Szólj hozzá Te is!