Egy Apple fan lemásolta az Apple boltját a saját szobájában

KeleMan 2012.08.31. 16:36 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 1 379

Talán közületek sokan jártak már egy-egy hazai Apple viszonteladói boltban, vagy akár külföldön egy hivatalos áruházban. Itthon láthattátok, hogy az iSTYLE, Starking vagy épp az XMS boltjai mennyire is hasonlítanak a külföldi Apple boltokhoz. Szeretjük őket, mert egyszerre szépek és patyolat tiszták és a sok Apple kütyütől az egész valahogy életre kel, erőt sugároz, de mégis rendkívül kellemes betérni ezen üzletekbe.

David Wu is szereti az Apple boltjait, olyannyira, hogy gondolt egyet és 3 hónap alatt teljesen felújította a saját irodaként funkcionáló szobáját.

“Call me mad. Call me crazy. But I woke up one day around three months or more ago and decided to completely renovate my home study.”

De mit is csinált? Először is virtuálisan megtervezte az egészet, majd beszerezte a lehető legjobb másolatokat azon bútorokból, melyeket az Apple is használ az üzleteiben. Asztalokat, polcokat és szekrényeket helyezett el a szobában, majd ezeket egytől-egyig feltöltötte az Apple termékeivel. Nagyképernyős tévét helyezett el, melyre rákötötte az Apple TV-t, iPhone és iPod készülékeket helyezett a polcokra, iMac gépet az íróasztalra. Mondjuk a Samsung TV helyett esetleg választhatott volna egy Bang & Olufsen-t is.

Aki esetleg saját magának is szeretne hasonló szobát készíteni, a blogján elolvashatja, hogyan is alakította ki a környezetet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Qpack - 2012.08.31. 18:36

    PERELJÜK BE!

  2. iMike - 2012.08.31. 19:39

    Ez mind az ő iPhone-ja? Ha igen, akkor milliomos? :D

  3. Anonim - 2012.08.31. 22:05

    “Aki esetleg saját magának is szeretne hasonló szobát készíteni”

    http://kepfeltoltes.hu/view/120831/22274890_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Pont.

Szólj hozzá Te is!