Mackezdődött az egyetem! – Az Apple elindította a Back to School akcióját!

KeleMan 2012.08.28. 17:19 Apple, Egyéb 0 db 942

Mackezdődött az egyetem!

A tegnapi naptól az Apple hazánkban is elindította az idei Back to School* akcióját! Abban az esetben, ha felsőfokú tanulmányokat folytatsz, és most vásárolsz Mac számítógépet az iSTYLE üzletekben nem kell kitűnőre vizsgáznod, hogy ajándékot kapj! Új számítógéped mellé ugyanis egy Apple TV-t vagy egy Airport Express-t is hazavihetsz!

Apple TV: Nézd kedvenc filmjeidet, videóidat, fotóidat és hallgasd a saját zenéidet akkor, amikor csak akarod! Az Apple TV otthonodba varázsolja a mozivásznat, és ami a legjobb: a műsort Te szerkeszted!

Airport Express: Nyomtasd ki a képeidet a szomszéd szobából, vagy oszd meg a Wi-Fi hálózatod akár tíz felhasználóval! Mindegy, hogy Mac vagy Windows, az Airport Express bármilyen WiFi szabványt felismer.

*Az akció 2012. augusztus 27. és november 5. között érvényes az iSTYLE üzletekben, bármely Mac vásárlása esetén, kizárólag, a felsőoktatásban tanuló diákok, valamint oktatók számára diákigazolvány vagy oktatói igazolvány feltüntetésével.

És ez még nem minden!

Tapadj az iPadre! Most ajándék Smart Cover takaróval!

Az iStyle további kedvezményekkel is kedveskedik a vásárlók számára ugyanis aki iPad 2-es készüléket vásárol**, ajándékba kap egy Smart Case vagy Smart Cover védőtokot. Az iPad 2-es készülékek már 118.990 forintért megvásárolhatóak az iSTYLE üzleteiben.

További részletekért tájékozódjatok az iSTYLE vagy a Macnekedis.hu weboldalán.

**Az akció 2012. augusztus 27. és október 15. között érvényes az Apple Premium Reseller üzletekben, bármilyen iPad vásárlása esetén az Apple Smart Cover és Smart Case, Polyurethane kiegészítőkre. Az akció a bőr termékekre nem vonatkozik, és más kedvezményekkel nem vonható össze.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!