Újabb képeken domborítanak az iPad mini védőtokok

KeleMan 2012.08.27. 14:14 Apple, iPad 1 db 1 036

Újabb képek szivárogtak ki a hétvégén pár alkatrészgyártótól, akik állítólag már nagyban készítik és gyártják az új, 7,85″-es iPad mini táblagéphez tartozó kiegészítőket. A szilikon és bőr védőtokokon megfigyelhetjük, hogy várhatóan a kisebb iPad eszköznél is lesz mind előlapi FaceTime, mind pedig hátlapi kamera. A készülék alján minden bizonnyal már az új dokkcsatlakozó található meg, így a kivágás is kisebb lesz..

A kínai kiegészítő gyártók mindenesetre hatalmas energiákat és pénzeket fektethetnek bele a projektekben, aztán lehet, hogy semmi sem lesz belőle, ahogy volt ez az iPhone 5-nél is, amiből végül iPhone 4S lett. A tokok tetején amúgy van még egy kisebb kivágás is. Hogy ezen titokzatos rész mi lehet, csak sejteni lehet. Valószínűsíthető, hogy egy mikrofon lesz, mely a készülékkel való videórögzítés közben jobb hangfelvételt készít a mozgóképeinkhez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. kondord - 2012.09.23. 15:11

    Én kimondottan örülnék ennek a mininek. Most akartam volna iPad-et venni, de a háromban a retina az ami megfog a többi nem lényeges.
    Sokszor azonban útközben nagy a rendes deszka, így jó lenne ez a kisebb verzió. :)

Szólj hozzá Te is!