Az új Mercedes A-osztályt az iPhone-ra hangolták

Helme 2012.08.26. 17:58 Egyéb, iPhone 0 db 1 506

Az autók mellett az okostelefonok lettek a legfőbb segítőtársaink az életünkben. Öt éve az Apple modellek messze a legjobbak a kategóriájukban: dizájnban, funkcionalitásban és teljesítményben verhetetlenek. Németországban összesen 11,8 millió mobil talált gazdára, csak a tavalyi évben, ami hihetetlenül nagy szám: ráadásul a többsége iPhone. Éppen ezért nem meglepő, hogy a Mercedes-Benz új A-osztály tervezésekor fontos szempont volt az iPhone-nal történő tökéletes kommunikáció.

A Mercedes-Benz úgy döntött, hogy átfogóan integrálja az iPhone egyes elemeit a legújabb modelljébe. A Digital DriveStyle applikáció ezt hivatott elősegíteni. Mikor az A-osztályunkat vezetjük, akkor sem kell lemondanunk a digitális világ információiról, ugyanis a beépített kijelzőn mindent láthatunk.

Legyen szó, akár az internetes rádióról, a Twitterről vagy a legújabb Facebook értesítésekről, mindent gyorsan és könnyen megjelenít a rendszer. De nem csak ezzel a funkciókkal büszkélkedhet az iPhone kompatibilis felület. A vezető által kiválasztott dalok alapján az A-osztály létrehoz egy egyéni ízlésnek megfelelő internetes rádiót. A navigáció is új dimenziókat tár elénk: fejlett és egyedi megoldásokat láthatunk, amelyek elősegítik azt, hogy mi mindig valósidejű közlekedési információkat kaphassunk.

Az új A-osztály különleges fénypontja azonban kétségtelenül az Apple személyi asszisztens szoftvere, a Siri, – jelenleg csak angol nyelven elérhető – melyet tökéletesen sikerült integrálni az új A-osztályba. A Mercedes-Benz az egyetlen gyártó világszerte, amely sikeresen alkalmazta az Apple ezen technológiáját a saját modelljében. Az új, áttervezett felhasználói felület segítségével háromdimenziós hatású animációkkal lapozgathatunk – pontosan úgy, mintha az, egy okostelefon lenne. Ha az iPhone-odhoz szeretnél autót választani, akkor mindenképp a Mercedes A-osztály a legjobb döntés.

Ha érdekel a Mercedes-Benz új A-osztálya, mely tökéletesen harmonizál az iPhone-nal, akkor lájkold a Mercedes JP Auto Facebook oldalát, ugyanis napi szinten érdekes híreket, képeket, videókat lehet ott találni. Ráadásul most indult egy nyereményjáték, így akár hazavihetsz egy Mercedes-Benz modellt egy hosszú hétvégére. De nyerhetsz még egy borkóstolós hétvégét az Egri Gál Tibor pincészet jóvoltából. Csatlakozz most a JP Auto Facebook oldalához, megéri!

(x)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!