Befutott az első iPhone 5 videó! (Humor)

KeleMan 2012.08.23. 18:11 Apple, iPhone 0 db 2 230

Kíváncsi vagy az új iPhone 5 készülékre? Most maga Greg Mansfield, az iPhone fejlesztőcsapat vezetője enged betekintést a koncepcióba, mely alapján elkészült az új iPhone 5 készülék. Mansfield elmondása szerint az emberek ha egyedül vannak, szeretik fényképezni az ételüket. Ebből a megfontolásból valamint abból, hogy az emberek így úgy érzik teljes életet élhetnek, – mivel megosztják azokat a különböző közösségi hálózatokon, – az Apple úgy döntött, hogy egy teljesen redizájnolt készüléket adnak a kezünkbe. Ezért visszamentek a tervezőasztalhoz és mindent újraalkottak.

Az új készülékkel még kristálytisztább sárgaborsó főzeléket fényképezhetünk, melyet tuti, hogy több ezren fognak lájkolni és retwittelni. Az új 50 milliméteres makró móddal pedig – mely beindítja majd a nyálelválasztásunk is – a spenót zamatos ízét is a szánkban fogjuk érezni. Az ISO 6400-as beállításnál pedig már csak a Siri ételfelismerő funkciója jobb, mely humoros megjegyzéseket fűz majd a zamatos túrós csuszához vagy kelbimbóval társított salátánkhoz. Az új iPhone tehát alapjaiban fogja megváltoztatni a mindennapi életünkről alkotott képet a szó szoros és átvitt értelmében. Újra!

Mansfield hozzátette, hogy pár hónapja már használja az új készüléket és egy rövid sztorit is megosztott. Egyik hétvégén elmentek a barátnőjével egy hosszú túrára, de mivel nem beszélgettek egymással, elővette az új iPhone készülékét, lefotózta a főtt tojását, összekapcsolta azt a MacBook Pro készülékével, szinkronizálta a képeket, keresett egy WiFi HotSpotot, majd twittelte, pinnelte, tumblerelte azt és alig pár pillanat múlva az egyik ismerőse máris lájkolta a képet, és megjegyezte, hogy milyen jól szórakozhatnak a kirándulás alatt. És Mansfield boldog volt.

IT’S A FUCKIN’ GAMECHANGER!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!