Bazinagy iPod touch lehet az iPad mini

KeleMan 2012.08.16. 11:13 iPad, Pletykák 3 hozzászólás 960

Az iPad mini létjogosultsága mindig is komoly vitákat generált. Több hazai Apple portál is azt állította, hogy esélytelen az iPad mini eljövetele, mert minek? Nos a válasz ott volt a kérdésben: mert. És kész. Az Apple soha nem hagyja azt, hogy a digitális piacon – ahol sok a pénz – ne köpjön bele más vállalatok profitszerzési lehetőségeibe. Az igazi XXI. századi táblagépet az almás óriás teremtette meg. Mivel itt esélytelen a harc, megpróbáltak a mérettel játszadozni a vetélytársak, ami be is jött: vannak olyanok, akik az iPadet túl nagynak tartják, így nem veszik meg.

Éppen ezért, egyre több hiteles forrás állítja azt: még idén bejelenthetik az iPad minit. Érdekes módon itt a koncepcióképek nagyon hasonlóan néznek ki, szinte mindenki egy nagy iPod touch-ként képzeli el az Apple új kütyüjét. Egyelőre erről a termékről van a legkevesebb információ. Nem szivárgott ki még alkatrész, hardveres pletykák sem keltek szárnyra. Mindössze annyit tartanak valószínűleg, hogy az érintőkijelző iPod-nál vékonyítottabb keretet kap, illetve megközelítőleg 7,2-7,4 mm-es vastagságot jósolnak neki.

Az Apple-nek résen kell lenni, ugyanis ha az árversenyben részt akar venni, akkor ebből a modellből bizony jó sok mindent ki kell hagynia, hogy tartható legyen az alacsony árcédula. Így aligha lesz LTE képes, pedig a 9to5mac újságírói nagyon fohászkodnak ezért. Ha szerencsénk van, pár héten belül megtudhatjuk: pontosan mi is igaz ebből a hírből.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. gimbu - 2012.08.16. 11:19

    több hiteles forrás? csak egy ilyen van és az az Apple. persze nektek találgatni kell, mert a többi oldallal csak így vehetitek fel a versenyt, de a több hiteles forrást az Applenél sose használnám :

    • Helme - 2012.08.16. 11:29

      Szerintünk a WSJ és a 9to5mac az.

  2. gimbu - 2012.08.16. 11:50

    Hát ezen nem tudunk vitázni, mert ti így, én pedig úgy gondolom. Majd kiderül a bemutatón, melyik oldal a hiteles :)

Szólj hozzá Te is!