Pulse News – Mostantól a böngészőkből is elérhetővé vált

KeleMan 2012.08.11. 19:46 Apple, Programok 0 db 462

Gondolom sokan használnak különböző RSS olvasókat a Google Reader szolgáltatásán át egészen más alternatív programokig. Az iOS készülékekre számtalan jobbnál-jobb hírolvasó érhető el, ezek közül az egyik ilyen a méltán híres Pulse News. A fejlesztők nemrég úgy döntöttek, hogy kiterjesztik az alkalmazás elérhetőségét, így pár napja az okostelefonok mellett már a Mac vagy PC-k böngészőjén is elérhető webalkalmazás a felhasználók részére.

Elkészítették tehát a Pulse.me oldalt, ahol regisztrálhatunk, vagy akár a Facebook azonosítónkkal is bejelentkezhetünk, majd összeállíthatjuk a saját hírfolyamunkat. Különböző kategóriákban rendszerezhetjük a weboldalak, blogok híreit, hogy könnyebben és nem utolsó sorban gyorsabban is tájékozódhassunk a napi információkról.

A weboldal felépítése jól átgondolt, letisztult és egyszerű. Aki unja már a Google Readert, az mindenképp vessen rá egy pillantást, nem fogja megbánni. Az iOS változatot pedig innen tudjátok ingyenesen letölteni. Sőt akár azt is megtehetjük, hogy szinkronizáljuk a kettőt, amennyiben ugyanazt a profilt használjuk  mindkettőben.

LinkedIn Pulse: The news and insights you need to know (AppStore Link) LinkedIn Pulse: The news and insights you need to know
Fejlesztő: LinkedIn Corporation

Besorolás: 4+5

Ár: Free Letöltés

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!