Partyállat – Itt a Philips legújabb buligépe, mely nagyon üt!

KeleMan 2012.08.03. 11:59 Apple, Egyéb, Kiegészítők 1 db 2 389

A zene közelebb hozza egymáshoz az embereket – állítja egy régi Madonna dal. A Philips FWP3200D DJ-Dock buligépe pedig kihozza belőled a party állatot. A számtalan hangszóróval kombinált rendszer tetején még egy dupla csatlakozós foglalat is került, melyekre iPhone és/vagy iPod készülékeket csatlakoztathatunk, aztán indulhat a banzáj. A csatlakozók forgathatóak, így akár az állomás mögött is helyet foglalhat az azt keverő, miközben az előtte lévő tömegek csak úgy kapják a zajt, meg a fényeket az arcukba a beépített ledeknek hála.

A villogó hangszórógyűrűket a felhasználó szabályozhatja, lehet piros, kék, lila, vagy ezek váltakozó kombinációja is. A zene ütemére pedig növekszik vagy épp csökken a fényerő is. Az eszközön található Aux-in és USB port is, valamint mikrofon bemenet, sőt még távirányítót is mellékel a Philips. Az App Store áruházból letölthető az Algoriddim djay program, melyet szintén támogat a buligép.

Az eszköz tetején a szokásosnak mondható DJ vezérlő gombok és csúszkák vannak jelen. Ezekkel a csatornák közötti váltást irányíthatjuk és szabályozhatjuk a magas és mély hangokat is. Van teljesítmény növelés is melyért a MAX Sound 300W-os erősítője felel. A rendszer lelkét 2″-es magassugárzókból és 5,25″-es mélynyomókból építették meg a szakemberek. Ezen felül még egy FM rádió is megtalálható, arra az esetre, ha nem találnák az Apple készülékünkön megfelelő zenei anyagot.

A Philips FWP3200D DJ-Dock gépe 470$-ba kerül, míg a bázisállomás mellé kiegészítőként vásárolható meg a FWP1000 hangszóró pár (314$), mely plusz 240W-al járul hozzá a party hangulatához. Ütős kis cucc lett!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. tomtrial - 2012.08.03. 12:13

    Egy gond van vele … ha most az új iPhone más design-al jön ki :D Akkor szopás lesz annak aki ezt megvette …

Szólj hozzá Te is!