Az Apple Smart Cover kiegészítője másodlagos kijelzőt kaphat

KeleMan 2012.08.02. 20:05 Apple, iPad 4 hozzászólás 1 116

Az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala (USPTO – United States Patent & Trademark Office) nyilvánosságra hozott egy közel 1 éves Apple szabadalmi bejelentést a mai napon, adta hírül az Engadget. Az új Smart Cover, egy másodlagos kijelzőt kaphat, mely szintén érintésérzékeny.

Az eddigi iPad 2 és új iPad táblagépekhez kiadott flexibilis védőborítás átalakított újabb változata nagymértékben növelné annak funkcionalitását és további extra lehetőségeket adna a felhasználó kezébe. Érdekesség, hogy nem csak kijelzőt tartalmazna az új Smart Cover, hanem egy napelemes töltőt, valamint billentyűzetet is magában foglalna, valahogy úgy, mint a Microsoft által nemrég bemutatott Surface táblagép kiegészítője.

Persze mivel csupán egy szabadalomról van szó, még nem biztos, hogy az gyártásba is fog kerülni a közeljövőben, elképzelhető, hogy az Apple jegeli ezen projektjét. A sematikus képek alapján viszont engem elsőre meggyőzött.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

  1. strucc007 - 2012.08.03. 07:57

    Engem is meggyőzött, ha megjelenne, tuti vennék egyet. Bár jobban örülnek, ha az iPad fekete keretének méretét csökkentenék, ezáltal a jelenlegi méret megtartása mellett nagyobb lehetne a képernyő, vagy akár a jelenlegi képernyő mellett kisebb lehetne a kütyü :)

    • Fleshman - 2012.08.07. 09:20

      Sajnos az emberek nagyrésze nem rendellkezik olyan csodálatos telepatikus képességekkel mint te, jól láthatod hogy anno az iPad prototípusán se volt keret, utánna rájöttek hogy kell az oda, ott fogod a készüléket…
      Ugye így már nem is olyan zavaró? :)

      ON: kurvajó 5let ez a Super Smart Cover, ezzel lehetne dobbantani a 4. IPadet :)

  2. matyi - 2012.08.03. 10:06

    ez flexibilis kijelzőt jelentene? ha minden funkcio benne lenne mint a terveken az ára 100ezres nagyságrendre is rúghat, nem?! érdekes elképzelés egyébként

  3. iMike - 2012.08.07. 14:10

    Ma, most megvilágosodtam, látom az értelmét a hajlékony kijelzőknek. :D

Szólj hozzá Te is!