Új Apple üzlet nyílik Budapesten?

KeleMan 2012.07.25. 17:29 Apple, Egyéb 1 db 5 240

A mai nap sokat metróztam, az iSTYLE Andrássy úti üzletéből elhoztam 2 hatalmas hangszórót és egy iPad tokot is, melyről az elkövetkezendő hetekben tesztek is érkeznek majd. Aztán jártamban-keltemben a Deák Ferenc tér és a Deák Ferenc utca sarkán hirtelen hatalmas iPad készülékek képeire lettem figyelmes egy kirakat falán. Mondom magamban ez 2 napja még nem volt itt, vajon mi folyik itt?

Két hölgy éppen díszítette a kirakatot, pont akkor tették fel a hatalmas “Ismerd meg az új szomszédodat.” feliratot. Megkérdeztem tőlük, hogy tudják-e kinek az üzlete nyílik, de sajnos nem tudtak információt adni. “Mi csupán díszítünk!” – volt a felelet. Mindenesetre bárkié is legyen, eléggé frekventált helyen van a belvárosban, hiszen mindhárom metróval könnyedén megközelíthető.

Gondoltam, addig is lövök pár képet. Aki tud valami információt az ne tartsa magában, ossza meg velünk! Vajon kinek az üzlete lesz? Lehet, hogy hivatalos Apple bolt lesz? Hmm…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Keresztes György - 2012.07.27. 18:21

    Azt hiszem pár órája már nem titok hogy Handrással fogunk a nyitóbulin kezet fogni az új XMSben. :-)

Szólj hozzá Te is!