Tanuld meg a póker alapjait iPhone-on

Helme 2012.07.22. 14:17 Apple, iPhone 0 db 1 560

A póker hatalmas biznisz. Százmilliárd dollárok forognak éves szinten ebben a játékban. A mai napig vitatkoznak azon, hogy a pókert lehet-e sportnak tekintetni, vagy teljes mértékben a szerencsén múlik, s ha nem vagy teljesen vakmerő, akkor nem tudsz igazán komoly összegeket eljátszani. Nem csak az offline életben, de online világban is virágzik a póker, számtalan terem létezik, ahova regisztrálás után lehet jelentkezni.

Több, belépési bónuszt is ad, ilyen például a PartyPoker ahol majdnem 500 dollárt lehet bezsebelni az első feltöltésnél. Természetesen ezt nem tudjuk egyből kivenni, de ha okosan taktikázol, a lapjárásod pedig megfelelő, elég szép összeget tudsz belőle alakítani.

Éppen ezért érdemes elsajátítani a póker alapjait, akár iPhone-on. Itt nem kell valós pénzt kockáztatnod, számos tippet és trükköt találhatsz az alkalmazások segítségével. Ha beírod az Appstore-ba, hogy “poker”, számtalan alkalmazást fog neked kidobni. Látszik, hogy vannak olyan cégek, akik nagyüzemben ontják magukból eme szerencsejátékhoz köthető alkalmazásokat. Nem csak kis vállalatok versenyeznek a játékosokért, hanem olyan nagyágyúk, mint például az Electronic Arts vagy éppen a Zynga.

Van odds kalkulátor, ingyenes online tornák, de egyes programok segítségével lehet, akár a telefon ellen is játszhatunk. Ha magával ragad a póker varázsa, akkor bizony nem igazán tudsz neki ellenállni. Most pedig érkezzen pár olyan alkalmazás amit jó szívvel ajánlunk mindenkinek. Jó lapjárást kívánunk.

PokerCruncher - Advanced Odds (AppStore Link) PokerCruncher – Advanced Odds
Fejlesztő: PokerCruncher, LLC

Besorolás: 12+5

Ár: HUF5,990.00 Letöltés

Phil Hellmuth Poker Calculator (AppStore Link) Phil Hellmuth Poker Calculator
Fejlesztő: Inedible Software, LLC

Besorolás: 12+

Ár: Free Letöltés

Zynga Poker: Texas Holdem Game (AppStore Link) Zynga Poker: Texas Holdem Game
Fejlesztő: Zynga Inc.

Besorolás: 17+4.63204

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!