Megérkezett az új iPad készülék Kínába

KeleMan 2012.07.20. 14:45 Apple, iPad 0 db 429

Az Apple valamivel több, mint egy hete jelentette be, hogy Kínában is bevezetésre kerül a harmadik generációs, új iPad készülék. A mai napon végre elérhetővé vált és szerencsére nem történt semmilyen incidens vagy fennakadás. Talán emlékeztek rá, hogy ez év januárjában, az iPhone 4S premierjekor Pekingben le kellett állítani az értékesítést, mert rémálomba illő jelenetek történtek az Apple üzletei előtt. A biztonsági emberek és az Apple személyzete alig tudta kezelni a több tízezres tömeget, akik mind az új iPhone készülékért álltak sorba, mondhatni teljesen kikelve önmagukból.

Szerencsére az Apple tanult a hibából és a mai startra egy olyan rendszert épített ki, melyben a leendő vásárlók online foglalhatták le előre az iPad készülékeiket. Erre az Apple egy megerősítő üzenetet küldött egy azonosítóval, mellyel garantálják, hogy a vásárló a következő napon már át is veheti a táblagépét. Egy nap pedig csak limitált számú vásárlás lehetséges, így az Apple kiküszöbölte a hatalmas torlódást a vásárlók soraiban. Igaz azonban, hogy így egy rendkívül csendes bár biztonságos “launch” fogadta a kínaiakat.

CUPERTINO, Kalifornia – 2012. július 10. – Az Apple bejelentette, hogy az új iPad készülék, a vállalat kategóriateremtő mobileszközének harmadik generációja július 20-án, pénteken Kínába is megérkezik. A készülék olyan újdonságokkal mutatkozik be, mint a lenyűgöző látványt nyújtó Retina kijelző, az Apple új, négymagos grafikus egységgel felvértezett A5X chipje, valamint egy 5 megapixeles, kiváló minőségű fényképek és 1080p felbontású, HD minőségű videofelvételek készítésére képes iSight kamera. Az új iPad mindezek mellett változatlanul biztosítja az egész napos használatra elegendő 10 órás üzemidőt, és megtartotta hihetetlenül vékony és könnyű kialakítását.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!