Steve Jobs és Mark Zuckerberg – Apa és fia kapcsolat a két zseni között

KeleMan 2012.07.19. 17:19 Apple, Egyéb, Steve Jobs 1 db 1 044

Az Apple állítólag Steve Jobs döntésére feladta a saját közösségi hálózatainak további fejlesztéseit – adta hírül a Business Insider. Walter Isaacson, Steve Jobs életrajzának írója beszélt minderről egy konferencián, ahol is elmondta, hogy az Apple szerint a Facebook olyannyira jó munkát végzett, hogy nem fogják tudni őket lenyomni.

Steve Jobs nagyon sokat segített Mark Zuckerbergnek, támogatta őt, mivel rendkívül nagyra tartotta Zuckerberg azon képességét, mellyel folyamatosan változásokat léptetett érvénybe a Facebooknál. Isaacson elmondta még, hogy ő úgy vette ki Steve Jobs szavaiból, – mikor az életrajzáról beszélgettek, – hogy egyfajta atyai szeretetet érzett az ifjú és feltörekvő titán felé.

Az Apple utolsó saját közösségi szolgáltatása az iTunes rendszerébe integrált Ping volt, melyről Tim Cook nemrég maga is bevallotta, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így várható, hogy azt az Apple rövid úton belül megszünteti. Steve Jobs Isaacsonnak anno elmondta, hogy Mark és csapata olyan jól végzi a dolgát, hogy nem látná értelmét újabb közösségi funkciók elindításának, mivel nincs szükség újabb szociális hálózatokra. A Facebook legyőzhetetlen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Thomas - 2012.11.12. 22:33

    Hat ebben van valami , a google + is fel fog sulni es ha az felsulobe van akkor ………..

Szólj hozzá Te is!