Terülj, terülj App Store-kám – Megjött az Étel és Ital kategória

KeleMan 2012.07.13. 17:23 Apple, iTunes 0 db 800

Pár hete az Apple levélben értesítette a fejlesztőket, hogy hamarosan új kategóriát fog indítani az App Store áruházban “Food and Drink” néven. Az új Étel és Ital kategória a mai nap folyamán élesedett be az elektronikus áruházban.

Az új kategóriával a sütés-főzés szerelmeseinek kíván kedvezni az Apple, valamint ketté kívánja választani az eddigi Lifestyle kategóriában megjelent appoktól ezen alkalmazásokat. Az új kategória már most telis-tele van jobbnál-jobb programokkal, melyekkel igen könnyen keverhetünk magunknak egy jéghideg koktélt, vagy épp az éttermek keresésében is segítséget kaphatunk.

Nyilvánvaló, hogy a Fruit Ninját nem itt kell majd keresni, de a több ezer alkalmazásból – csupán ebben a kategóriában – biztos találunk magunknak érdekes programokat. Pláne úgy, hogy az iPhone készülékekre ebben a kategóriában már több, mint 2800 fizetős és 4000 ingyenes, míg az iPad eszközökre több, mint 1000 fizetős és 1200 ingyenes kajcsis és üccsis app érhető el. Borkóstolásra fel!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!