Ekkora lehet majd az iPad mini – Exkluzív képek érkeztek

KeleMan 2012.07.12. 19:36 Apple, iPad, Pletykák 0 db 888

A Gotta Be Mobile bedobta a pletykabombát az alább látható képekkel az Apple fanoldalakra. Exkluzív képeket közöltek ugyanis a lehetséges új iPad mini készülékről, annak méreteiről és kinézetéről. Ahogy a képeket elnézem ez lesz az Apple eddigi legvékonyabb táblagépe, de lehet, hogy a világ legvékonyabb táblája.

A Gotta Be Mobile állítása szerint egy megbízható forrásuktól származik, aki az Apple gyártósorán dolgozik. Persze lehet, hogy azóta már nem. A mérnöki tesztpéldányon jól látható, hogy az iPad mini várhatóan szintén a 16 vagy 19 tűs új dock csatlakozót fogja kapni, mely az újgenerációs iPhone készülékben is debütálhat majd.

A készülék méretei alapján az eredeti iPad készülék közel kétharmada lesz az új eszköz. A vastagsága csupán 7,2 mm körül alakulhat, míg a szélessége és a magassága várhatóan rendre 143,6 mm és 213,4 mm lesz. Az új iPad hozzá képest óriás a maga 9,4 milliméteres vastagságával és a 185,6 és 241,3 milliméteres szélességével és magasságával.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!