Megérkezett a Tiny Wings 2.0

KeleMan 2012.07.11. 18:29 Apple, Játékok, Videók 4 hozzászólás 736

Fantasztikus amit egyszál magában művel Andreas Illiger! Megérkezett a rendkívül népszerű Tiny Wings második része, amely tulajdonképpen csupán egy verziószám változást jelent. Azoknak akik megvásárolták régebben az első részt iPhone készülékekre, a program teljesen ingyenesen tölthető, ugyanis az iPhone változat csupán egy frissítést jelent. Akik pedig eddig még nem adták be a derekukat, azok számára is igen kedvezően, mindössze 0,79€-t letölthető az alkalmazás. Andreas Illiger így kívánja megköszönni a rajongók eddigi kitartását, hiszen nem kíván tőlük újabb pénzt kérni az új változatért.

Az igazi újdonság viszont a gyönyörű új iPad táblagépre készült verzió, mely teljesen Retina felbontást kapott, igaz a HD változatnak már 2,39€-s az ára. Az új Tiny Wings 2.0 mától elérhető az App Store áruházban. A játékban az újdonság az, hogy akár többjátékos módban is játszhatunk együtt a barátainkkal a 15 vadiúj pályán keresztül. A cél az, hogy ki ér először a pálya végére.

A Tiny Wings HD-ról, tehát az új iPad táblagépre szánt változatról a TouchArcade időközben egy videót is készített, melyben bemutatják az új pályákat és az új többjátékos mód adta lehetőségeket.

A zene eddig is fantasztikus volt, mostantól azonban a lenyűgöző, ám mégis egyszerű grafika is hozzájárul a rendkívül izgalmas és addiktív játékmenethez. Az alkalmazás frissítése már elérhető az Új-Zélandi áruházban, hamarosan az oldalunkon is megjelennek a frissített linkek, ahogy a hazai AppStore áruházba is bekerül.

Tiny Wings (AppStore Link) Tiny Wings
Fejlesztő: Andreas Illiger

Besorolás: 4+4.86486

Ár: HUF999.00 Letöltés

Tiny Wings HD (AppStore Link) Tiny Wings HD
Fejlesztő: Andreas Illiger

Besorolás: 4+5

Ár: 1 090 Ft Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

  1. DnP - 2012.07.11. 18:37

    HU storeban nem latom… nektek hol jott elo?

    • AndroidHater - 2012.07.11. 18:39

      Most írták, hogy még csak az Új-zélandi áruházban van bent…

      • DnP - 2012.07.11. 19:18

        Sry… kimaradt az a sor nekem :)

  2. Peet - 2012.07.12. 12:06

    Őhm.. hogy tudok a “barátaimmal együtt játszani”? Csak azt látom, hogy van olyan játékmód, ahol gép irányította madarakkal kell versenyezni.

Szólj hozzá Te is!