Tiny Wings 2 a láthatáron

KeleMan 2012.07.07. 15:39 iPhone, Játékok, Videók 0 db 297

Még május elején adtunk hírt arról, hogy a Flow Studio Games interjút készített a Tiny Wings megalkotójával, Andreas Illigerrel a 2012. április 27. Berlinben megtartott Maze Awards díjkiosztó gála után. Andreas Illiger elmondta, hogy közel 3 és elkészül az új játékával, ami mint nem meglepő szintén iOS platformra íródik, de semmi részletet nem volt hajlandó elárulni.

“Természetesen iOS platformra készül az új játék. Viszont ez egy hatalmas titok, szóval senkinek nem mondok semmit! :)”

Időközben eltelt a 3 hét, eltelt egy, sőt már két hónap is, de még mindig nem érkezett semmi infó, egészen máig. Andreas Illiger ugyanis a mai napon tudatta a nagyérdeművel, hogy az új játéka elkészült, mely – mily meglepő – a Tiny Wings 2 nevet kapta, azaz jön a folytatás. Ennek apropójából készített egy rendkívül egyszerű, de mégis látványos videót.

Az alkalmazás 2012. július 12-én érkezik majd az App Store áruházba, bár Illigerrel nem beszéltünk össze, de aznapra nekünk is lesz egy meglepetésünk számotokra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!