iCade Mobile: “Old-school” gémerek öröme

Legendd 2012.07.05. 15:22 Apple, iPhone 1 db 713

Még manapság is akadnak olyanok, akik csak azért veszik elő a régi “kézikonzolokat”, mert hardveres gombokkal rendelkeznek, így sokkal könnyebb irányítani és valóban érezhetőbb a játékélmény (de a jelenlegi modellek PS Vita, PSP is jó példák erre). Akik így gondolják, azoknak most az iCade Mobile tökéletes megoldást jelenthet iPhone készülékeikhez is.

Az ION az iCade Mobile-lal nem először próbál valami retró megoldást kínálni az “i” készülékekhez, ugyanis már iPadhez is építettek meglehetősen döbbenetes kialakítású játékgépszerűséget. Így olyan játékokat tettek elérhetővé, mint a régi kor nagyja, az Asteroids, és a visszajelzések alapján elég komplex és jó munkát tettek le az asztalra.

Az iCade egyébként az iPhone 3G (3GS, 4, 4S) és újabb, valamint az harmadik generációs és annál újabb iPod készülékekkel kompatibilis, valamint Bluetoothon keresztül kapcsolódik azokhoz. Támogatja a álló és fekvő nézetet, két ceruzaelemmel működik, és nagyjából 100 játék jelent meg eddig hozzá, úgy, mint a híres Pac-Man, AirAttack és más nyalánkságok. Árról és magyarországi érkezésről egyelőre nincs információ.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Médiaharcos, újságíró, pörkölt pusztító.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iGnoom1548 - 2012.07.06. 07:34

    Ha nem lesz drága ès bővül a játék lista tuti vevő leszek!:) Ezt tuti kipróbálom.

Szólj hozzá Te is!