Betépve a mezőn Ashton Kutcher elszállt

KeleMan 2012.06.27. 13:37 Apple, Steve Jobs 0 db 677

A nap bulvárhíre, hogy Ashton Kutcher a Jobs film kedvéért egy szántóföldön betegre szívta magát. Persze csak a szerep kedvéért. Nos, hogy ebből mi igaz és mi nem, döntse el mindenki maga, de tény, hogy kezd nagyon is érdekelni ez az alacsony költségvetésű film, mely ugyan nem a hivatalos változat lesz, – azt ugyanis a Sony készíti – és csupán Steve fiatalkori élményeit mutatja majd be gyermekkorától az Apple megalapításáig, de mindenképp komolyan veszik a készítők.

A képeken Ashton Kutcher azt játssza épp a kamerák előtt, ahogy Steve Jobs az LSD jótékony hatása alatt áll az Oregon állambeli egyik szántóföldön. Steve Jobs egyébként itt találkozott és ismerkedett meg élete első nagy szerelmével Chris-Ann Brennan személyében, akitől első gyermeke is megszületett. Steve gyakran sétált a hölggyel miközben bort iszogattak és sok füvet szívtak.

Steve Jobs egyébként később úgy vallott a Walter Isaacson által írt életrajzi könyvben, hogy élete három meghatározó élményeinek egyike volt az LSD-vel való találkozás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!