Újabb 32 országban debütált az AppStore

KeleMan 2012.06.22. 17:23 Apple, Egyéb 0 db 230

Közel két hete, a WWDC 2012-es Apple fejlesztői konferencia megnyitóján Tim Cook bejelentette, hogy az AppStore újabb 32 országgal fog bővülni, még ebben a hónapban. Ez a mai napon meg is történt, így a világon immár összesen 155 országban érhető el az Apple AppStore áruháza. Bennünket persze már nem érint, de emlékezzünk vissza, amikor mi is tűkön ülve vártuk, hogy elinduljon ez a fantasztikus szolgáltatás. Megjelentek az új zászló ikonok is az áruházban, valamint az Apple frissítette a támogatói oldalait is az újonnan csatlakozó országok nyelvére.

Albánia és Ukrajna kivételével, mind afrikai és ázsiai országok nyertek bebocsátást. A 2 európai ország kivételével Benin, Bhután, Burkina Faso, Kambodzsa, Cape Verde, Csád, Kongó, Fiji, Gambia, Guinea-Bissau, Kirgizisztán, Laosz, Libéria, Malavi, Mauritánia, Micronézia, Mongólia, Mozambik, Namíbia, Nepál, Palau, Pápua Új-Gínea, Sao Tomé, Seychelles, Sierra Leone, Solomon szigetek, Szváziföld, Tajikisztán, Türkmenisztán és Zimbabwe is csatlakozott tehát.

A fejlesztők előtt itt a nagy lehetőség, hogy újabb országokat hódítsanak meg programjaikkal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!