Gameloft – Batman: The Dark Knight Rises

KeleMan 2012.06.17. 11:49 Apple, Játékok, Videók 0 db 299

A Gameloft az iOS készülékek vezető játékkészítője a Man in Black és a Pókember után egy harmadik nagy névről is lerántotta a leplet, mely a kiadó égisze alatt készül. Az új Batman trilógia harmadik részét, mely július végén debütál majd a mozikban a Gameloft egy az egyben átülteti az iPhone, iPad és iPod touch készülékekre.

Batman talán a DC Comics egyik legismertebb szuperhőse, sokak kedvence a denevérember, így nem csoda, hogy a Gameloft lecsapott a nagy névre. Arról sajnos még semmi infó nincs, hogy a Gameloft hogyan is építette fel a játékot, de az alábbi trailer alapján kiderült, hogy egy TPS alapú verekedős játékra számíthatunk.

Batman mindig is híres volt a denevéres kütyüjeiről is, melyeket kiskoromban imádtam és egyben félve csodáltam, így remélhetőleg lesznek ilyenek is beépítve a játékban, kár lenne őket kihagyni. Reméljük tehát, hogy nem csupán egy non-stop hentelésbe csöppenünk. Mivel a film sztorija nagyon jónak ígérkezik, úgy gondolom, hogy nem fogják elszúrni a játékot sem.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!