Newsify – Tetszetős RSS olvasó ingyen

KeleMan 2012.06.04. 11:07 iPad, iPhone, iPod, Programok 0 db 419

A napokban jelent meg az új Newsify RSS olvasó alkalmazás az Apple AppStore áruházában, mely lehetővé teszi, hogy a Google Reader-ben elmentett RSS linkeket beolvassa majd megjelenítse azokat iPhone, iPad vagy épp iPod touch készülékünkön.

Az ötlet persze nem új keletű, hiszen megannyi RSS olvasó található az áruházban, de a Newsify készítőit ez nem zavarta. Ők azzal próbálnak előnyhöz jutni, hogy alkalmazásukban egyesítették a Flipboard és a Readability appok egyszerű használatát a minimalista grafikus felülettel.

Nagyon jó egyveleg lett mindez, a belépés is nagyon egyszerű, csupán meg kell adni a Google bejelentkezési azonosítónk valamint a hozzá tartozó jelszavunkat és máris érkeznek a friss hírek, hiszen az alkalmazás azonnal leszívja azokat. Az iPad készülékkel rendelkezőknek érdemes azon használniuk, mivel ezen a felületen jobb az olvasási élmény, de az alkalmazás beállításain belül rendkívül jól testre is szabható az.

Az alkalmazás pár napig teljesen ingyenesen tölthető le.

Newsify RSS Reader (AppStore Link) Newsify RSS Reader
Fejlesztő: Ben Alexander
Besorolás: 17+5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!