Jonathan Ive: A legjobb még csak most jön!

KeleMan 2012.05.23. 19:14 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 254

Jonathan Ive, az Apple méltán híres dizájnere nemrég Angliában járt, hogy átvegye II. Erzsébet kitüntetését és hogy részt vegyen a lovaggá ütési ceremónián. Ive később a brit Daily Telegraph munkatársának is nyilatkozott, akinek elmondta, hogy bár Steve már nincs köztünk, semmi sem változott az Apple berkein belül. Minden ugyanúgy folyik tovább, ahogy eddig, a legnagyobb elánnal végzik a munkatársak a napi teendőiket.

A riporternek Jony azt is elárulta, hogy a legjobb még csak most jön. De persze nem adott konkrét infót. Lehet, hogy az új MacBook szériákra, vagy épp az iMac gépekre gondol, de az is lehet, hogy jön az új iPad mini. Lehet, hogy a várhatóan teljesen áttervezett iPhone készülékre gondol, vagy épp a jövőre esedékes iPad 4-re. A legtöbben mégis az új Apple TV-ben bíznak, hiszen ez egy óriási lépés lenne az Apple-nek is, hogy meghódítsa a nappalinkat.

“We try to develop products that seem somehow inevitable. That leave you with the sense that that’s the only possible solution that makes sense.”

Ive hozzátette, hogy az Apple nem szereti a sablonmegoldásokat, mindig újdonságra vágyik. “Igyekszünk olyan termékeket fejleszteni, amelyek valahogy elkerülhetetlenek. Hogy azt az érzést keltsék benned, hogy ez az egyetlen lehetséges megoldás, amelynek értelme van.” Ive mindig is szeretett rébuszokban beszélni, most lehet az új iPhone kijelzőjére gondolt. Ki tudja? Talán a pár hét múlva esedékes WWDC 2012-es konferencia megnyitóján többet megtudunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. a.sebi - 2012.05.23. 22:38

    Miért lehet olyan nagy szàm ez az uj iphone kijelző? Ha az uj a nagyobb pixel számù iphone megjön akkor is lelesznek maradva majd 1évvel pl a sony samsung vagy htctől ahol az 1280×800 as felbontás nem ritka…..még ha 4 col is akkor sem lesz nagy szám……inkább a dizájnra gondolhatott….és abba kétség kívül az apple a legjobb……..

    • Fleshman - 2012.05.24. 00:36

      Ki az az aberált aki dízájn miatt vesz készüléket?
      És egyáltalán nincs lemaradva kijelzők közt az iPhone, bár igaz hogy meg kéne egyezzen a samsungal és super AMOLED kijelzőt kéne az iPhoneokba pakolni, de ettől függetlenül így is gyönyörűek, tökéletesen megfelelnek így is.

      • a.sebi - 2012.05.24. 17:56

        Nem azt mondtam hogyha tudnál olvasni, akkor értenéd….az ips panel jobb mint az amoled……ezt en is igy gondolom…a felbontás nem lesz kirivoan magas. ?.mint pl az ipadé a többi tablettel szemben…..mert ha a sorok szàmait megduplàzzàk az nem lesz sokkal jobb mint at 1280 x 800…..ne trollkodj. ?.ne hisztizz…viseld el hogy van olyan telefon ami bizonyos dolgokban jobb mint az iphone….az iphone mindig levolt maradva egy kicsit hardverben….amiben ők a legjobbak az a dizájn ésmaga az ios….sosem tagadtam hogy a legjobb rendszer az ios…..még akkor is ha unom már…

Szólj hozzá Te is!