Gameloft – Megjelent és ingyenesen tölthető iPhone, iPad és iPod touch készülékekre a Men in Black 3

KeleMan 2012.05.23. 13:00 iPad, iPhone, iPod, Játékok, Videók 0 db 414

2012. május 25-én kerül a mozikba az idei nyár egyik nagy blockbustere, a Man in Black 3. része. A Gameloft azonban már most megjelentette a film hivatalos játékát, mely univerzális app formájában az összes iOS készüléken, iPhone, iPad és iPod touch eszközökön is működik, sőt az alkalmazás teljesen ingyenesen tölthető az Apple App Store áruházából.

A játékban mi alakítjuk a legtökéletesebb szupertitkos ügynököt az univerzumban. Mi vagyunk a Földön a legjobbak és az utolsó bástyái az emberiségnek. Mi vagyunk a Sötét Zsaruk. A játékban az ügynökség sorsát kell menedzselnünk, ügynököket képezhetünk, akiket később különleges missziókra is elküldhetünk. Természetesen velünk lesznek O és K ügynökök is, akik segítenek felvenni a harcot az idegenekkel.

A játék 1969 és 2012-ben játszódik New Yorkban, egy amolyan jó kis időutazásos stuff, a pályákat pedig New York népszerű helyeiről mintázták, mint például Brooklyn, a Times Squar vagy épp a Central Park. A játékban töménytelen mennyiségű kiegészítő, fegyver, egyéb tápos cucc található, melyekkel legyűrhetjük ET-t. A Gameloft fejlesztői természetesen közösségi rendszert is integráltak az alkalmazásba. A Gameloft Live! és a Facebook rendszere is megtalálható, mely azért is különleges, mivel akár barátainkat is meghívhatjuk, hogy közösen, együttes erővel vegyük fel a harcot az idegenek ellen.

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!