Steve Wozniak lesz a szakmai mentora a Sony filmjének

KeleMan 2012.05.18. 13:25 Apple, Egyéb, Steve Jobs 0 db 90

Érdekes dolgok derültek ki a készülő Steve Jobs életrajzi filmből, melyet a Sony készít. Ez nem a sima “Jobs” című film lesz, melyben Ashton Kutcher játsza majd a főszerepet, hanem a Walter Isaacson könyve alapján készülő, lényegesen nagyobb költségvetésű mozi.

Pár napja kiderült, hogy film forgatókönyvét az az Aaron Sorkin írja, aki többek között a Facebook filmnél is tette mindezt, “A közösségi háló” bemutatásánál. Most pedig az is napvilágot látott, hogy Steve Wozniak, az Apple társalapítóját felkérték, hogy támogassa ötleteivel és visszaemlékezéseivel a filmet.

Minderre azért is kerülhetett sor, mivel Wozniak és Jobs a fiatal években szinte elválaszthatatlanok voltak, így sok érdekes dologra fény derülhet, melyről esetleg a könyvben nem beszéltek. Tisztán látszik, hogy a Sony egy teljes életrajzot kíván bemutatni, míg a Jobs film csupán Steve fiatal éveire összpontosít majd. A Sony filmjében egyelőre nem tudni ki fogja a főszerepet játszani.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!