Élőben jelentkezünk az iSTYLE Mammut megújult üzletéből!

KeleMan 2012.05.11. 09:48 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 603

Az iSTYLE közel fél órán belül megnyitja a Mammut bevásárlóközpontban található átalakított és teljesen felújított üzletét. A mai napon aki ellátogat az üzletbe minden az üzletben raktáron lévő termék árából 10%-os kedvezményt kap. De nem csupán ezért érdemes eljönni, mivel az iStyle meglepetésekkel kíván kedveskedni a betérő vendégeknek.

A banzáj egész nap fog zajlani, de reggel 10 órai kezdéssel fitnessztornát rendeznek, az Anti Fitnessz Club frontembere, Tomi fog énekelni és az őbemutatúját élevzhetik a látogatók, míg az iSTYLE csapata kávéval kedveskedik a vásárlóknak. Az üzletről annyit érdemes tudni, hogy immár 110 négyzetméteren helyezkedik el, valamint, hogy megkapta az Apple Premium Reseller minősítést is.

Az új berendezés bámulatos, minden csillog-villog, a falakon óriási plakátok hirdetik az Apple igét. A polcok roskadásig tele vannak pakolva, még egy Magyarországon egyedülálló Bang & Olufsen televízió is megtalálható az új prémium boltban. Ezen kívül természetesen Mac gépek és iPad, iPhone valamint iPod touch készülékek is csatasorban állnak, várva a vásárlók rohamát.

Exkluzív képeket és videót is fogunk természtesen készíteni, melyet a lehető leghamarabb megosztunk majd veletek.

A reggel 10 órai nyitáskor legalább 100 ember várakozott a megújult iSTYLE üzlete előtt, ami jelenleg is tele van. Nagyobb az érdeklődés, mint az új iPad startjánál. Anti Fitnesz Club Tomi valami eszméletlen műsort tol!

Szűcs kolléga az Appleblogtól szerencsésen szétszedte a berendezést… :) lol

A vásárlók még mindig folyamatosan érkeznek, összekevertek a Szifon főszerkesztőjével, őt meg velem. :) Idős bácsi Angry Birds-öt tol az új iPad készüléken és élvezi nagyon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. plakát_készítés_profin - 2012.05.11. 17:26

    Mindenképp ellátogatok! :)

    • a.sebi - 2012.05.12. 16:33

      Ez engem is érdekel…asszem a galaxy note mellé beakarok rakni magamnak egy tabletet….az meg valószínűleg egy ipad lesz….csak ne jelent volna meg az asustol ez a sok uj fasza tablet…elbizonytalanít hogy mit vegyek…kicsit az ipad fele hajlok…….láttam a kijelzőjét hát le a kalappal….

Szólj hozzá Te is!