A Sanoma ismét nagyot alkotott, itt a Foci EB 2012

KeleMan 2012.05.09. 19:14 Apple, Egyéb, iPhone, Programok 0 db 146

“Ne maradj le a focivilág ünnepéről! Már csak azt kell kitalálnod, hogy a sört ki hozza!” jelmondattal hirdeti az új alkalmazását a Sanoma Média Budapest, akik ismét egy remek programot tettek le az asztalra. Az AppStore áruházból ingyenesen letölthető alkalmazással lehetőségünk lesz nyomon követni a nyáron zajló legnagyobb európai tornát.

Az alkalmazásban minden egy helyen lesz ahhoz, hogy fontos információkhoz jussunk nem csupán a meccsekről, de a csapatokról, játékosokról, helyszínekről, sőt még a labdáról is. A programban megtalálhatóak a mérkőzések menetrendjei, a meccsek eredményei, a játékosok és csapatbemutatók, a helyszínek és stadionok részletes ismertetői, friss EB-hírek, és még érdekességképp az EB eddigi labdáiról is készült bemutató.

A programban kiemelkedő lesz, hogy az egyes mérkőzéseket élő szöveges közvetítések formájában is nyomon követhetjük, valamint értesítéseket kérhetünk a kedvenc válogatottunk meccseiről, azok végeredményeiről. Ezen kívül a programban található még egy részletes EB-történelem is.

Az alkalmazás nagyon ígéretes, ha értesz a focihoz, a Foci EB 2012 alkalmazással biztosan nem maradsz ki semmiből! Minden futballrajongónak kötelező program.

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!