Megérkeztek a Case Logic nagyszerű ML táskái Magyarországra

KeleMan 2012.05.04. 21:22 Apple, Egyéb, iPad, Kiegészítők, Mac, Videók 1 db 300

A Case Logic tervezői nem ragadtak le az “őskornál”, amikor az emberek még csak egy notebook-kal és egy kupac papírral jártak dolgozni. A mai világban elengedhetetlen kellék az iPad vagy bármilyen más tablet, mely jelentősen megkönnyíti a “papírmentes” irodai munkát és a mindennapi ügyek intézését.

A legújabb fejlesztéseknek és praktikus kivitelezéseknek köszönhetően a Case Logic tervező csapata előrukkolt az ML szériás táskákkal, melyek a megszokott minőségben (25 év garancia!!!) nem csak a laptop-nak hagynak helyet, hanem elkülönített, biztonságos és párnázott helyen az iPad-nek vagy egyéb tabletnek is.

Nézd meg a legújabb ML szériás termékeket a Case Logic magyar webáruházában, ahol 2 napos szállítással meg is rendelheted a termékeket. Hogy meggyőződhess a minőségről és a rendkívül sokoldalú használhatóságról, minden termék mellett bemutató videó is található.

A hölgyek figyelmébe ajánljuk a női modelleket, melyek megtartva a nőies és divatos megjelenést, ugyanazt a biztonságot nyújtják, mint a nagyobb méretű laptop táskák.

A termékeket a magyarországi CaseLogic áruházban azonnal meg is tekintheted. Amúgy az új ML táskák mellett érdemes szétnézni még az áruházban, mivel rengeteg hasznos kiegészítőt találhatnak például a fotózás szerelmesei is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. HardRic - 2012.05.04. 21:51

    Ezek valami borzasztó átlagos, sima táskák.

Szólj hozzá Te is!