Shark Dash – Megérkezett a Gameloft legújabb ügyességi játéka

KeleMan 2012.04.25. 12:21 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Játékok, Videók 0 db 494

A Shark Dash cápái és gumikacsái megérkeztek az iOS készülékekre a Gameloft jóvoltából. A Shark Dash bárki számára kikapcsolódást nyújthat, legyen fiú, lány, gamer vagy épp a casual játékok híve. A Shark Dash elsődleges célja, hogy szórakoztassa a játékosokat.

A játékélményt szavatolja a színes, rajzfilmszerű grafika. A főszereplők egyszerű ám vicces fürdőszobai játékok. Az app rendkívül szórakoztató univerzumában minden cápa egyedi, vicces karakterrel rendelkezik, mely garantálja a gazdag és változatos játékmenetet. Összesen 96 pályán, 4 különböző környezetben bizonyíthatjuk rátermettségünket, valamint különböző trükköket is bevethetünk a csapdák elkerülésére is. A játék univerzális, mindenképp megéri a megvásárlása.

A Shark Dash jelenleg 0,79€-ért vásárolható meg az AppStore áruházban.


Letöltöm – 0,79€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!