Frissült a Cut the Rope és az Angry Birds Space játék

KeleMan 2012.04.25. 17:28 Apple, iPad, iPhone, iPod, Játékok 0 db 419

A mai napon két meghatározó iOS játék is frissült az AppStore kínálatában. Ha megengeditek személyes kedvencemmel, a Cut the Rope 1.7-es frissítésével kezdeném a sort, hiszen az új update újabb 25 pályát kínál, a cukorkazabáló Om Nom kedvelőinek.

Az új doboz a DJ Box nevet viseli, ahol hanglemezekkel kell viaskodjunk, a frissítésben található továbbá rejtett rajz is, mellyel a gyűjteményünket bővíthetjük, valamint új pontrendszer és GameCenter öcsipontok. Ezen kívül a fejlesztők leírása alapján további optimalizációkat és fejlesztéseket eszközöltek a játékban.

Fontos megjegyezni, hogy az alkalmazásban így már 10 doboz, összesen pedig 250 pálya érhető el. Természetesen a frissítés ingyenes, de aki még nem szerezte be a BAFTA díjas remeket, melyet több helyen is az év játékának választottak ne sajnálja rá a 0,79€-s árcetlit.

A másik híres alkalmazás, mely frissítést kapott az Angry Birds legújabb Space nevű játéka, melyben 10 új pálya található az ingyenesen elérhető Fry Me To The Moon című új planétarendszerben. Ezen kívül új aranytojás, vagyis “eggsteroid” várja a felhasználókat. Sőt, bónuszként még 20 darab ingyenes Space Eagle-t is kapunk, valamint +1-et minden nap, ha játszunk a programmal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!