Logitech UE Air Speaker – Erőt ad a zenének

KeleMan 2012.04.20. 11:25 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Kiegészítők, Videók 0 db 433

A Logitech mindig is fontosnak tartotta zenét, – csakúgy mint az Apple – így nem meglepő, hogy a legújabb extravagáns hangsugárzójukra is rengeteg időt és energiát fordítottak, hogy tökéletesítsék. A zenehallgatás szenvedélye sokunkban ott lakozik, ezt a széles piacot célozza a Logitech új Air Speaker termékével, mely kivételes hangzást és kivételes élményt nyújt a felhasználónak.

A kor elvárásainak megfelelően a Logitech UE Air Speaker támogatja az Apple AirPlay technológiát, így az otthoni Wifi hálózaton keresztül akár iPhone, iPad, iPod touch vagy épp Mac gépekről is tömörítetlenül képes a hangadatfolyam kezelésére. Aki azonban nem kíván ilyet használni, még mindig ott van a rejtett dokkoló tálca, mely a készülék elején található, egy apró mozdulattal pedig kipattintható.

A készülék formavilágának köszönhetően, akár a szobánk dísze is lehet. A finom vonalak és a fényes zongorafekete kivitelezés mellett pedig az egyedileg hangolt akusztikának köszönhetően terjedelmes hangteret és részletgazdag, sztereó hangzást nyújt.

A készülék ráadásul támogatja a Squeezebox távirányító alkalmazást is, melyet az AppStore áruházból szerezhetünk be teljesen ingyenesen, használatával bármilyen funkciót kezelhetünk a hangsugárzón. A készülék ajánlott fogyasztói ára 120 ezer forint.

Hivatalos oldal: Logitech


Letöltöm – Ingyenes

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!