Megjelent az Order & Chaos Mac gépekre is

KeleMan 2012.04.03. 18:32 Apple, Játékok, Mac 0 db 187

A Gameloft csapata hatalmasat robbantott az Order and Chaos játékkal az iOS eszközökön. Az iPhone és iPad táblagépekre elérhető MMORPG szerepjátéka nagy sikert aratott. Nemrég az új iPad megjelenésével a kiadó elhozta az új Retina felbontású grafikákat is, sőt közel egy hete elérhetővé tették a játék kifejezetten Mac gépekre szánt változatát.

A játékról közel egy éve már írtunk egy beszámolót, annyit viszont fontos tudni, hogy leginkább a World of Warcraft játékra hajaz. És itt most nem arról van szó, hogy ez rossz lenne, sőt egy elismerő kritika! A játékban 4 faj közül választhatunk, az elfek és az emberek a rendet képviselik, míg az élőhalottak és az orkok a káosz sötét oldalát. Bármelyik fajt is választanánk, egy-egy karakterhez külön-külön beállíthatjuk a nemet, karakterosztályt, tulajdonságokat, stb.

Aki eddig is használta már a programot, az nem fogja tudni importálni a karaktereit, mivel az OS X és iOS változatokért más szerverek felelősek. A Mac játék ára 5,49€ mely tartalmaz 3 hónapnyi ingyenes előfizetést, ezek után azonban fizetőssé válik. 1 hónap 0,79€, 3 hónap 1,59€, míg fél évre csupán 2,39€ az előfizetési díj.

A 727MB-os játékot innen tudjátok letölteni: Order and Chaos (OS X Mac)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!