A legjobb április 1-i tréfák! – Ez nem vicc! :)

KeleMan 2012.04.01. 18:03 Egyéb, Videók 0 db 13 317

Az emberek szeretnek bolondozni, bolondot űzni a másikból. Van mikor jól sül el, és van amikor rendkívül rosszul. Az alábbiakban álljon itt néhány példa mind a 2012-es Bolondok napjának alkalmából, mivel is készültek a nagyobb cégek, valamint lesz pár régebbi tréfa is.

A mai napon az iFixit újra szétkapta az új iPad táblagépet, biztos benne felejtettek valamit. Mivel az első szétszedés után ragasztót is használtak az összeszerelésnél, így most nehezebb dolguk volt.

Az O2 mobilszolgáltató felvett a kínálatába egy új Androidos mobilt, mely 1000 óra beszélgetési és 92 nap készenléti időt ígér. A 3,5″-es kapacitív kijelzős okostelefon Full HD videólejátszásra képes az 1,2GHz-es processzornak hála. Találunk még benne beépített WiFi és AGPS modult is.

A ThinkGeek (ők készítették az iCade retro játékgépet, mely szintén április 1-i poén volt anno) az iPad táblagépet felhasználva megalkották a Hungry Hungry Hippos (Éhes vizilovak) változatát is. Nagyon beteg lett!

A Google sem tétlenkedett a mai nap során, egyszerűen bemutatták az új Google Maps 8-bites változatát, amelyet a NES készülékekkel együtt lehet használni.

A Google a Crome felhasználókról sem feledkezett meg, frissítette a Crome böngészőt is, mely megújult multitaszk szolgáltatással vár bennünket, hogy egyszerre akár több dolgot is tudjunk végezni a számítógépünkön.

Aztán voltak olyanok is, akik láthatatlan köteleket feszítettek ki az autósok elé az utakon…

A méltán népszerű Cut the Rope is új frissítést kap hamarosan.

És végül álljon itt egy ugyna már 5 éves videó, de máig személyes kedvencem.

Ha találtatok még érdekes tréfákat, kérünk benneteket a hozzászólásokban osszátok meg azokat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!