Jégkorszakra készül a Gameloft: új játék a láthatáron

Helme 2012.03.22. 13:28 Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Játékok 0 db 279

A Gameloft, vezető nemzetközi digitális és közösségi játékgyártó vállalat és a Fox Digital Entertainment, a 20th Century Fox Filmed Entertainment részlege bejelentette kizárólagos partnerségét egy új játék elindítása alkalmából, amelyet a népszerű Jégkorszak-filmek inspiráltak. A Jégkorszak a Blue Sky Studios készítésében világszerte kasszasikerré vált több, mint 4 milliárd dollár összértékű box office-szal és fogyasztói termékértékesítéssel. A 20th Century Fox tervei szerint a Jégkorszak-filmek várva várt negyedik része, a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (Ice Age: Continental Drift) 2012 júliusában kerül forgalmazásba.

“A Jégkorszak az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb animációs filmsorozat, ezért nem meglepő, hogy a negyedik részt is nagy várakozás övezi. Mi is épp ennyire izgatottan várjuk, hogy kiadhassuk a Jégkorszak hivatalos játékát okostelefonok és táblagépek számára. Számunkra ez lesz az egyik legfontosabb esemény az évben.” – mondta Arnaud Vezin, a Gameloft magyarországi képviselője.

A játékosok elmerülhetnek a Jégkorszak-filmek különleges világában, olyan szeretett hősökkel, mint Sid, Manny és Diego, miközben egy sor küldetésen és mini játékon vehetnek részt mindenki kedvenc bajkeverőjével, motkánnyal. Az Ice Age Village csatlakozni fog a már korábban kiadott sikeres játékok sorozatához, amelyek 80 millió játékost szórakoztattak az elmúlt évben.

“Az Ice Age Village egy tökéletes lehetőség bárki számára, aki ismét találkozni szeretne a kedvenc karakterével, miközben feltárul az Ice Age: Continental Drift hihetetlen világa is. A Jégkorszak a Fox számára az egyik legfontosabb és legértékesebb franchise, a Blue Sky valamint a Gameloft segítségével pedig egy teljesen magával ragadó élményt nyújthatunk, teli mókával és kacagással, ahogy azt a rajongók joggal elvárják a Jégkorszak-filmektől is” – mondta Rick Phillips, a Mobile for Fox Digital Entertainment vezető alelnöke.

Az Ice Age Village 2012 tavaszán válik elérhetővé a legtöbb okostelefonon és táblagépen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!